1. Acest curs este pentru internet marketerii „incepatori” sau pentru cei „avansati” ?

Acest membership este perfect pentru persoane cu orice nivel de cunostinte si experinta. Fiecare lectie saptamanala este impartita in pasi usor de urmarit si aplicat. Exista insa si sfaturi „avansate” pentru cei mai experimentati, care le vor gasi a fi foarte avantajoase in punerea in practica. Desi cunostinte de baza in ceea ce priveste site-urile sunt un plus (incarcarea de fisiere, utilizarea unui autoresponder, crearea paginilor web), acestea nu sunt obligatorii deoarece vor fi oferite materiale de training celor care au nevoie de asistenta in configurarea si setarea site-ului.

2. Acest sistem functioneaza pentru orice „nisa”?

Absolut! Modelul de site MDD este perfect pentru orice subiect imaginabil. Evident, cu cat exista mai multe persoane interesate de nisa ta, cu atat este mai profitabil. Orice nisa profitabila este un candidat perfect pentru modelul MDD.

3. Exista si alte „costuri ascunse” in plus fata de pretul cursului?

Va trebui sa inregistrezi un nume de domeniu (oferta de pret este de la 2$ / an (.info) la 7-10$ / an (.com) si pe viata 35 euro (.ro). Pentru domenii internationale iti recomand namecheap.com (link afiliat) si mxhost.ro pe Romania), sa obtii o gazduire/hosting pentru site-ul tau (vezi hostgator.com (link afiliat) si mxhost.ro pentru oferte), sa-ti faci un cont de autoresponder (Recomandarea este Aweber  (link afiliat) – 19$+/luna) si sa ai acces la un program software gratuit de editare html ( vezi programul gratuit http://www.kompozer.net/ sau sa instalezi WordPress – vezi curswordpress.ro). In plus, poti aloca un buget pentru promovare, in functie de posibilitatile tale. (Iti recomand atat modalitati gratuite cat si cu plata, pentru marketingul site-ul tau, cu accentul pe cele gratuite.) Dupa cum vezi, este un model de afacere incredibil de accesibil.

4. Abonamentul meu include si coaching personal?

Din nefericire, raspunsul este „nu”. Desi voi raspunde intotdeauna la intrebarile legate de support (de ex.: nu pot descarca lectia din saptamana aceasta), pur si simplu nu am timpul necesar pentru a oferi feedback personalizat la peste 100 de membrii. Chiar daca fiecare membru pune doar o intrebare, ar fi imposibil de analizat toate cererile in contextul in care predau si alte cursuri.

5. Cum pot sa gasesc o idee profitabila pentru un site MDD?

Defapt, am raspuns la aceasta idee in lectia nr.2 al cursului. Deci, ca sa nu-i suparam pe membrii platitori, va trebui sa intrii in randul lor pentru a avea acces la aceasta informatie. 🙂

6. Trebuie sa fiu „student” activ pe toata perioada de 12 luni?

Bineinteles ca nu. Desi nu cred ca vrei asta, poti sa abandonezi oricand doresti – nu te tine nimeni cu forta. Cu un singur email catre mine vei fi dezabonat si se opri plata recurenta. Dar, te avertizez ca odata ce ai abandonat, daca vrei sa reiei cursul, va trebui sa o iei de la inceput, nu de unde ai ramas. Dupa cum spuneam, nu cred ca vrei sa renunti odata ce esti in mijlocul trainingului!

7. Cat de repede pot sa am un astfel de site de membership activ si care produce bani?

Acest lucru depinde in totalitate de tine. Unii mai experimentati pot sa aiba site-ul setat, configurat, gata de produs bani, intr-o singura zi dupa aplicarea primei lectii. Un incepator cu zero cunostinte in afacerile online poate sa aiba totul gata dupa primele cinci lectii (voi explica fiecare pas din proces in prima luna introductiva de curs). Majoritatea oamenilor se situeaza undeva intre aceste doua extreme. Deci, raspunsul este intre 1 zi si 1 luna, in functie de experienta ta. Daca incepi complet de la zero, un termen realist este undeva la 3 luni (pana „descosi” partea tehnica).

8. Chiar daca este vorba despre scrierea unei lectii scurte pe saptamana, pot sa pun pe altcineva sa faca acest lucru?

Fii sigur de asta! Defapt, chiar vom vorbi mult despre continutul lectiilor site-ului tau – inclusiv cateva metode de a obtine continut exclusiv (adica doar tu poti sa-l vinzi!) fara a scrie tu insuti vre-un cuvant. In plus, iti voi arata cateva metode incredibile de a gasi o duzina de idei noi pentru lectiile tale, idei care vor mentine abonatii tai satisfacuti si fericiti.

9. In ce zi din saptamana voi primi lectiile?

Nu exista setata o zi anume din saptamana cand se trimit lectiile. Autoresponderul este configurat in asa fel incat lectiile se vor trimite la distanta de aproximativ 7 zile (uneori exista o intarziere de 24-48 de ore in livrarea acestora, dar vei primi cu siguranta cate o lectie in fiecare saptamana).

Daca mai ai si alte intrebari care ar fi utile pentru vizitatorii acestui site (si pentru tine, evident!) deschide un ticket AICI